o Stefana | Investim in protectie
inchide x
Email
Password Login
Recuperare parola cont nou
inchide x
Email
Recupereaza parola
Autentificare cont nou
Bine ati venit  |  
Cerere oferta   |   contact   |   bookmark   |   noutati
Trimite


Despre noi

Stefana se remarca prin calitate, performanta si seriozitate, avand o experienta de peste 30 de ani in furnizarea si livrarea echipamentelor de lucru si protectie la nivel national/international.

86 angajati, cifra de afaceri: 4.443.535 ron (31.06.2013).

Gama diversificata de produse se adreseaza nevoilor unice ale clientilor, cuprinzand: imbracaminte de protective si lucru, incaltaminte de protectie, manusi protectie, antifoane si echipamente pentru lucru la inaltime. De asemenea, serviciul de personalizare prin design si imprimerie a echipamentelor de protective ofera flexibilitate companiei in a adapta produsele la cerintele specific fiecarui client.

Produsele sunt confectionate din tesaturi si materiale de cea mai buna calitate, oferind clientilor un raport avantajos calitate – pret.

FIECARE CLIENT ESTE UNIC, FIECARE CLIENT CONTEAZA

Pentru ca dorim sa performam in fiecare etapa a productiei, detinem certificate ce atesta standardele si normele europene in vigoare:

SR EN ISO 9001: 2008  Sistem de management al calitatii

SR EN ISO 14001:2005 Sistem de management al mediului

SR EN 18001:2008 Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale

Calitatea produselor si performanta in afaceri sunt recunoscute de catre Camera de Comert si Industrie Iasi.

Prioritatea companiei este satisfacerea clientilor prin produse si servicii de cea mai inalta calitate, urmarind dezvoltarea unor parteneriate bazate pe incredere, professionalism si performanta.

Va invitam sa descoperiti gama de produse din catalogul online si nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediu!

Firma
Magazine
Spalatorie
DESCHISI LA COLABORARE IN SISTEM LOHN

in constructie

partenerii nostri